Mer om mig

mer-om-mig

Jag föddes en varm augustidag 1982 i staden Skövde. Förnöjsam med det lilla tog jag reflekterande emot livet. I ensamhet gillade jag att klä ut mig, spela teater och drömma om ett liv på scen. Jag började spela piano när jag var sju år och trumpet när jag var tio år. Sjungit har jag alltid gjort. Som barn passade jag även på att dansa balett och jazzdans och spela huvudrollen i en musikal.

Jag fortsatte vandra flera vägar utan att våga göra det jag älskar. När jag tillslut vågade öppnade sig livet. Kreativitet och konstnärlighet är vad som får mitt hjärta att slå. Jag får ro av att skriva och lever som mest när jag står på scen. Mitt hem finns i Stockholm.

Jag är en enkel man med komplexa sidor. Med sidor som glad och social har jag ett behov av att vara djup. Jag behöver också musik, kan ingenting om sport men gillar att dansa. Hör jag en schlager blir jag alldeles tokig. Jag ser mycket film, går gärna på bio och älskar choklad. Mitt skratt är smittsamt och jag är oerhört snäll.

Jag gråter så mycket jag orkar och skrattar ännu mer. För mig kommer livet alltid att vara förunderligt och märkligt.